KONCERNEN

Vi skaber energi til at leve livet

Andel er et andelsselskab, og vi er sat i verden for at skabe værdi for vores kunder og andelshavere. Vi skaber velfærd og vækst regionalt og i samfundet generelt med vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Læs mere om Andel

Jesper Hjulmand
Sammenlægning

Vores nye styrkeposition forpligter

Andel er det største danske energi- og distributionsselskab i ét samlet østdansk energisystem. Den samlede styrkeposition skal bruges til at drive energisystemet i en grønnere retning. ”Vores nye styrke forpligter. Det ved vi. Vi kommer til at tage en central lederrolle i den grønne omstilling. Vi vil være med til at sikre den ambitiøse målsætning om at reducere udledningen af CO2 med 70% i 2030”, siger adm. direktør Jesper Hjulmand.

FORRETNINGSOMRÅDER

Vores fire forretningsområder

Andel går til markedet i eget navn og gennem en række datterselskaber. Vi har et udviklingsorienteret perspektiv på forretningen og forholder os løbende til udviklingen af de fire områder.

Opdag forretningsområderne
NYHEDER

Seneste nyt fra koncernen

Pressemeddelelse - 28. september 2020

100.000 i støtte til lokale fællesskaber

Hele 500 initiativer fra regionen valgte at ansøge om en af Andels ti donationer, som her til efteråret bliver uddelt for 15....

Læs mere

Pressemeddelelse - 18. september 2020

50.000 kr. til to lokale ildsjæle

Der er brug for ildsjæle, som giver energi til lokalområdet og styrker fællesskabet – især i en tid, hvor foreningslivet er...

Læs mere
Flag Andel

Pressemeddelelse - 31. august 2020

Handel mellem Andel og Ørsted endegyldigt på plads

Flere end en million husstande og kunder, 19.000 kilometer elnet, østsjællandske gadelamper og 750 medarbejdere fra Ørsted bliver...

Læs mere
Datterselskab

Fibia - Bekæmper digital ulighed

Andel løfter Sjælland, Lolland-Falster og Øerne ud af den digitale ulighed med en investering på 3,4 milliarder gennem datterselskabet Fibia. Alle tilbydes adgang til 1 Gb/s højhastighedsinternet inden 2023.


Datterselskab

Clever - Det skal være let at køre elbil

Clever er en førende leverandør af private og offentlige ladeløsninger til elbiler i Norden. Vi mener, at elbiler er fremtiden, og derfor har vi sammen med energiselskabet NRGI investeret i elbiloperatøren Clever A/S.