Tidligere donationsmodtagere

Pressemeddelelse - 5. juli 2019

Natur-oase skal give fornyet energi

Har naturen det godt, har vi det også godt – derfor er det vigtigt, at vi opholder os noget mere i den, og at vi behandler den med respekt, lyder anbefalingen fra foreningen Køge Fælles Jord. På blot...

Læs mere

Pressemeddelelse - 27. maj 2019

Deleværksted puster nyt liv i gamle ting

To gange om måneden står gør-det-selv-folk og digitale nørder klar i Repair Caféen i Roskilde til at hjælpe alle interesserede med at fikse ting, der alternativt skulle være smidt ud. Målet er at...

Læs mere

Pressemeddelelse - 1. maj 2019

At redde liv har ingen alder

I Odsherred Svømmeklub skal de i alt 450 børn og unge ikke kun lære at svømme – fremover skal de også kunne yde livreddende førstehjælp.

Læs mere

Pressemeddelelse - 28. januar 2019

Veterancaféer er et tiltrængt frirum for tidligere soldater

I efteråret 2018 modtog Veterancaféen i Køge en donation fra SEAS-NVE til at hjælpe den nystartede forening godt på vej.

Læs mere

Pressemeddelelse -

Smag på voksenlivet som brandkadet

I efteråret 2018 var en gruppe af teenagere på et heldagsbesøg i Københavns Lufthavn for at besøge lufthavnens brandvæsen.

Læs mere

Pressemeddelelse -

E-Sport giver nyt liv til foreningsdanmark

Hvad gør Danmark unikt? Foreningsliv og frivillighed er et oplagt bud. I dag mødes og samles vi i stigende grad online og virtuelt, og samtidig er det klassiske foreningsliv og det frivillige Danmark...

Læs mere

Pressemeddelelse -

En fodboldklub for nørder

”Det er en fodboldklub for nørder”, siger Hjalmar Skovholm Hansen, der foruden at være direktør i Vordingborg Køkkenet er passioneret robot- og teknikentusiast og initiativtager til Makerspace...

Læs mere

Pressemeddelelse -

Bi-betragtninger skal få bierne til at overleve

Sydhavsøerne Grønne Biavlerforening vil redde dig, mig og alle bierne. Det projekt har SEAS-NVE støttet med en donation på 10.000 kroner.

Læs mere

Pressemeddelelse -

Løb for livet

Hver søndag formiddag mødes en gruppe aktive løbere og handicappede til et unikt fællesskab. De hedder Team Tvilling Lolland og de ikke bare løber og løber langt, de træner nu også til en Ironman.

Læs mere

Pressemeddelelse -

Hagested Forsamlingshus

Ifølge Holbæks nuværende borgmester, Søren Kjærsgaard, er de frivillige ildsjæle i Hagested forsamlingshus rollemodeller for det lokale initiativ i kommunen.

Læs mere