Kvittering for din bestilling

Vi har registreret følgende:
Navn: $$Navn$$
Adresse: $$Adresse$$
Postnr. og by: $$PostnrOgBy$$
Telefon: $$Telefon$$
E-mail: $$e-mail$$
Du har bestilt $$ProduktNavn$$
$$ProduktServiceNavn$$
$$Periode$$
$$PBS$$
Vi sender naturgasaftale og vilkår til dig per e-mail. Bemærk at du fremover får én samlet naturgasregning, hvor SEAS-NVE Strømmen A/S ligeledes opkræver omkostninger på vegne af dit distributionsselskab af naturgas. Omkostninger til distribution er reguleret af staten, og indeholder distribution af naturgas, afgifter og moms - Se information om naturgas distributionsselskaberne.
Har du bestilt FastPrisGas skal du være opmærksom på, at din naturgasaftale automatisk overgår til  MånedsGas når din aftaleperiode slutter, med mindre du indgår en ny FastprisGas aftale - Se mere om MånedsGas
Det med småt
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du har indgået aftalen med os. Denne bekræftelse er dog kun gyldig hvis: 1) Ovenstående oplysninger er korrekte. 2) Du ikke har indgået en anden aftale med SEAS-NVE, hvor bindingsperioden stadig gælder.

Vi klarer papirarbejdet
Du behøver ikke at gøre noget for at skifte til SEAS-NVE. Vi opsiger din nuværende naturgasaftale og opretter dig som kunde hos os. Det foregår helt automatisk, og vi holder dig grundigt informeret undervejs. Hvis du tidligere har skiftet naturgasselskab, eller hvis du har tegnet en ny naturgasaftale inden for de sidste seks måneder, vil vi dog anbefale, at du tjekker, om du er ude af bindingsperioden. Ellers kan selskabet opkræve et gebyr for opsigelse af aftalen.
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 29 28 25 eller skrive til os på kunde@seas-nve.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00 til 16.00.
Venlig hilsen
SEAS-NVE Strømmen A/S
Få andel i fremtiden | SEAS-NVE.DK