Kvittering for din bestilling

Vi har registreret følgende:
Navn: $$Navn$$
Adresse: $$Adresse$$
Postnr. og by: $$PostnrOgBy$$
Telefon: $$Telefon$$
E-mail: $$e-mail$$

Du har bestilt $$ProduktNavn$$
$$ProduktServiceNavn$$
$$Periode$$
$$PBS$$
Vi sender naturgasaftalen og vilkår til dig per e-mail. Har du ikke oplyst en e-mail, vil du modtage aftale og vilkår per brev.
Bemærk at du fremover får én samlet naturgasregning, hvor SEAS-NVE Strømmen A/S ligeledes opkræver omkostninger på vegne af dit distributionsselskab af naturgas. Omkostninger til distribution er reguleret af staten, og indeholder distribution af naturgas, afgifter og moms - Se information om naturgas distributionsselskaberne.
Da du har bestilt FastPrisGas skal du være opmærksom på, at din naturgasaftale automatisk overgår til MånedsGas når din aftaleperiode slutter, med mindre du indgår en ny FastprisGas-aftale - Se mere om MånedsGas.
Det med småt
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du har indgået aftalen med os. Denne bekræftelse er dog kun gyldig hvis: 1) Ovenstående oplysninger er korrekte. 2) Du ikke har indgået en anden aftale med SEAS-NVE, hvor bindingsperioden stadig gælder.

Vi klarer papirarbejdet
Du behøver ikke at gøre mere - vi ordner gentegningen for dig. Det foregår helt automatisk, og vi holder dig grundigt informeret undervejs. Hvis du tidligere har skiftet naturgasselskab, eller hvis du har tegnet en ny naturgasaftale inden for de sidste seks måneder, vil vi dog anbefale, at du tjekker, om du er ude af bindingsperioden. Ellers kan selskabet opkræve et gebyr for opsigelse af aftalen.
Har du spørgsmål?
Så er du velkommen til at ringe til os på 70 29 22 00 eller skrive til os på naturgas@seas-nve.dk.
Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00 til 18.00.
Venlig hilsen
SEAS-NVE Strømmen A/S
Få andel i fremtiden | SEAS-NVE.DK